maandag 27 mei 2013

Spannend en leuk!

Heee people
even weer een update ik heb lang niet van me laten horen, sorry daarvoor. Maar ik ben van plan om weer meer aan me site te gaan werken!
Omg ik ben echt blij want ik heb gister namelijk eindelijk het sleek i-divine Storm palette en de sleek blush in de kleur rose gold (ook wel de dupe van Nars Orgasm) besteld!!
Wow ik ben serieus echt super enthousiast erover. ik heb ze trouwens besteld via  Enchantra als je daar wat wilt bestellen dan kan je nu de code VERA gebruiken van Vera Camilla en dan hoef je geen verzendkosten te betalen! Dus ik zou zeggen shop je erop los haha.
Dit is trouwens het palette!


Oja  ik heb trouwens ook vanavond me hockey scheidsrechter examen echt heel spannend! Ik moet het echt 
halen anders kan ik waarschijnlijk niet door naar de a. Dat heeft te maken met de team indelingen (voor de mensen onder ons die dat niet weten) maar ik ben dus wel benieuwd hoe het gaat uitpakken. Ik heb wel het    hele programma doorgelezen en alle proeftoetsen gemaakt waar ik trouwens overal op geslaagd ben. Het examen heeft 30 vragen en van die 30 mag je er maximaal 8 fout hebben om te kunnen slagen.                    Wish me luck

Xoxo
                                             

2 opmerkingen:

  1. Sorry voor dat onderste stukje maar het wil niet recht onder elkaar staan echt heel raar maar sorry daarvoor!

    BeantwoordenVerwijderen